• eng
  • cat
  • esp

STEAK HOUSE COSTA BRAVA

NOTA LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

Steak house costa brava
C/ Vila, 39
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon 972 373 401
Email eldoradocarnes@hotmail.com

Propiedad Intelectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.steakhousecostabrava.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de Steak House Costa Brava.

Steak House Costa Brava vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal Steak House Costa Brava informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

Steak House Costa Brava es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

Steak House Costa Brava no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

Steak House Costa Brava es compromet a no publicar publicitat enganyosa.